Monday, 26 January 2015

RICH KIDS OF TEHRAN : INSTAGRAM GOLONGAN ELIT TEHRAN YANG MEWAH
Bila bercakap tentang Iran kita nampak wanita berhijab hitam, syiah dan potret Ayatollah Khomeini. Di Barat apabila nama Iran disebut benda pertama yang muncul di dalam kepala ialah Ahmadinejad.

Fakta Menarik Tentang TwitterBagi mereka penggemar media sosial, sudah pasti media Twitter menjadi pilihan utama mereka untuk berhubung (selain Facebook). Penggunaan Twitter telah menjadi satu medium untuk berkongsi informasi (benar atau palsu itu belakang cerita!!) secara pantas.

Fakta Unik Mengenai Tangan KidalKidal bermaksud individu yang lebih cenderung menggunakan tangan kiri untuk. melakukan berbagai tugasan. 10 peratus dari 6.7 billion populasi di dunia ini adalah manusia yang kidal ( lefthanded ).

TIPS MENGATASI RASA PEDAS YANG MELAMPAU KETIKA MAKANAdakah anda seorang yang penggemar makan pedas tetapi tidak tahan? Dan juga ada diantara anda yang sedang sedaya upaya belajar untuk makan pedas dan tahan makan makanan yang pedas. Bagaimana untuk mengatasi rasa pedas yang melampau ketika makan makanan yang sangat pedas??

Pemuzik Jalanan Terkejut ‘Show’ Ditonton Tun M


Siapa yang tak berdebara kalau dapat bertentang mata dengan negarawan yang juga mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Mahathir Mohamad bukan?